Arbëri

Përkujtohet dëshmori Hamdi Krasniqi

 

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi së bashku me zyrtarë dhe qytetarë, bënë homazhe te varri i dëshmorit Hamdi Ismet Krasniqi në varrezat e dëshmorëve në Stanoc.

Gashi përshëndeti dhe porositi familjen të jenë prehër krenar dhe ta kujtojnë me mburrje birin e tyre dhe të Kosovës.