Arbëri

Bushati mohon largimin nga Partia Socialiste dhe aderimin e tij në Vetëvendosje në Shqipëri

Bushati mohon largimin nga Partia Socialiste dhe aderimin e tij në Vetëvendosje në Shqipëri

Ish-ministri i Jashtëm dhe anëtari i kryesisë së Partisë Socialiste, Ditmir Bushati, ka mohuar kalimin e tij në Vetëvendosje.

Ai në një intervistë për Zërin e Amerikës, është shprehur se nuk ka arsye që të largohet nga Partia Socialiste, pasi që thotë se e konsideron si familjen më të madhe në Shqipëri.