Arbëri

Senatorët amerikanë thonë se duhet sakrificë për marrëveshjen finale Kosovë-Serbi

Senatorët amerikanë thonë se duhet sakrificë për marrëveshjen finale Kosovë-Serbi
 

Në Prishtinë kanë qëndruar senatorët amerikanë, Chris Murphy dhe Ron Johnson. Baskë zhvilluan takime me përfaqësues politikë në Kosovë dhe temë kyçe ishte normalizimi i marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Johnson para mediave tha se vizita e tij dhe senatorit Murphy në Kosovë, është një rikonfrimim i mbështetjes së SHBA-së ndaj procesit të dialogut mes Kosovës dhe Serbisë.