Arbëri

“Le Courrier des Balkans”: Një pllakë përkujtimore për lavdinë e Erdoganit që nuk i rri mirë Tiranës

“Le Courrier des Balkans”: Një pllakë përkujtimore për lavdinë e Erdoganit që nuk i rri mirë Tiranës
 

Revista franceze “Courrier des Balkans” i ka kushtuar një artikull memorialit për grushtin e shtetit në Turqi,të ngritur në Tiranë, dhe debateve të lindura prej tij.

Në një artikull të dt.3 shtator me titull “SHQIPËRI: Një pllakë përkujtimore për lavdinë e Erdoğanit që nuk i rri mire Tiranes” revista shkruan për reagimet në vend, vendimin e bashkisë Tiranë, reagimet negative nga publiku si dhe cenimin e normave të BE nga disa nisma ekonomike turko-shqiptare.