Arbëri

Shoqëria civile kërkon nga partitë politike në garë për zgjedhjet e 6 tetorit të paraqesin qëndrimet për projektin “Kosova e Re”

Foto: Ilustrim
 

Grupi i organizatave të shoqërisë civile i ka bërë thirrje partive politike/koalicioneve në garë për zgjedhjet parlamentare të Kosovës, të paraqesin qëndrimin e tyre ndaj kontratës për projektin TC ‘Kosova e Re’.

Balkan Green Foundation, Insituti GAP, Grupi për Studime Juridike dhe Politike dhe Instituti për Politika Zhvillimore nëpërmjet një komunikate për media thonë se projekti ‘Kosova e Re’ do të jetë barrë e rëndë mbi supet e qytetarëve dhe shtetit të Kosovës, transmeton KTV.