Arbëri

Projekti për vetëqeverisje lokale i MAPL-së rrezikon hapjen e temës së ASK-së

 

Ka kohë që çështja e asociacionit të komunave serbe dhe lëvizja e kufijve administrativ është heshtur. Por, një rrezik i tillë ende ekziston.

Të paktën kështu ka paralajmëruar drejtori i Asociacionit të komunave të Kosovës, Sazan Ibrahimi. Sipas tij, projekti i nisur nga Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, do të rezultojë me organizimin e komunave në baza etnike.