Arbëri

Seminari i Gjuhës bën bashkë 90 studiues nga bota, ndër ta rusë dhe serbë

Seminari i Gjuhës bën bashkë 90 studiues nga bota, ndër ta rusë dhe serbë
Ilustrim

Edicioni i 38-të i Seminarit të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare, ka nisur punimet ditë më parë.

Edhe këtë vit seminari ka mbledhë në Prishtinë studiues të shumtë nga vende të ndryshme.