Arbëri

Kanionit të Holtës i rikthehet magjia e bukurisë, shembet diga

Kanionit të Holtës i rikthehet magjia e bukurisë, shembet diga

Kryeministri Edi Rama deklaroi sot se bukuria e magjishme e kanionit të Holtës nuk mund të preket dhe nuk do të preket.

Në një reagim pas aksionit të ndërmarrë për shembjen e digës së betonit në kanionin e Holtës, ku ishte planifikuar ngritja e një hidrocentrali, kryeministri Rama shprehet se dhamë fjalën publikisht që ky HEC nuk do të ndërtohet aty dhe po, ky HEC nuk do të ndërtohet aty.