Arbëri

Prokuroria paralajmëron masa të ashpra ndaj keqpërdoruesve të votave

Prokuroria paralajmëron masa të ashpra ndaj keqpërdoruesve të votave
 

Që nga viti 2014 e deri më sot, rreth 2 mijë persona të Kosovës janë përballur me ligjin, për vjedhje të votave dhe keqpërdorimeve në proceset zgjedhore.

Njëzetenjë prej tyre janë dënuar me burg, 42 kanë marrë dënime me gjobë, derisa 1171 persona të tjerë, kanë marrë dënime me kusht.