Arbëri

Analisti Enver Bytyçi: Liderët politikë në Kosovë më të emancipuar se ata në Shqipëri

Analisti Enver Bytyçi: Liderët politikë në Kosovë më të emancipuar se ata në Shqipëri

Analisti Enver Bytyçi, i ftuar në RTV Ora, krahasoi politikën e liderëve politikë të Shqipërisë me atë të Kosovës.

Bytyçi tha se institucionet dhe liderët politikë në Kosovë janë më të emancipuar se në Shqipëri.