Arbëri

Prokuroria po heton BIK-un, AUV-ja bllokon edhe një sasi tjetër të mishit të prishur

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

28 krerë kafshë të therura, është sasia e radhës e mishit të Bashkësisë Islame të Kosovës të cilën Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë e ka vlerësuar si të rrezikshëm për konsumim.

Inspektorët e AUV-it kanë bllokuar këtë sasi mishi, e cila gjendet në thertoren e shfrytëzuar nga BIK-u në Istog, raporton KTV.