Arbëri

Thaçi: Së shpejti do të marr vendim për dekretimin e zgjedhjeve të parakohshme

Thaçi: Së shpejti do të marr vendim për dekretimin e zgjedhjeve të parakohshme

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka thënë se së shpejti do të marrë vendim për dekretimin e zgjedhjeve të parakohshme.

“Shpërndarja e sotme e Parlamentit të Republikës së Kosovës, përshpejton hapat e organizmit të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, pas dorëheqjes së kryeministrit të Kosovës dhe në mungesë të gatishmërisë së partive politike parlamentare për të krijuar një qeveri të re”, ka thënë Thaçi, bëhet e ditur përmes një komunikate për media nga Zyra e Presidencës.