Arbëri

Miratohet raporti hetimor për Telekomin, i dërgohet Prokurorisë

Miratohet raporti hetimor për Telekomin, i dërgohet Prokurorisë

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, të cilën deputetët e partive të ndryshme e shfrytëzuan edhe për fushatë, miratoi unanimisht përkundër disa vërejtjeve draft raportin e punës dhe tashmë i njëjti pritet t’i dërgohet Prokurorisë.

Kryesuesi i komisionit në mbledhjen e fundit me këtë përbërje, Visar Ymeri tha se ky raport është i mirë, mirëpo nuk është arrit të përfundohet puna për shkak të mandatit, por i kjo mbetet legjislaturës së re për të vazhduar me këtë hetim së paku edhe për gjashtë muaj të tjerë.