Arbëri

Shtatë urat në Rrugën e Kombit së shpejti hapen në të dy krahët

Shtatë urat në Rrugën e Kombit së shpejti hapen në të dy krahët

Së shpejti përfundojnë punimet në shtatë urat e Rrugës së Kombit, të cilat do të jenë të hapura në të dyja krahët për qarkullimin e automjeteve.

Kryeministri Edi Rama informoi sot se kjo ndërhyrje do t’i japë zgjidhje trafikut të makinave që krijohej në këto nyje, si dhe do të evitojë aksidentet e vazhdueshme.