Arbëri

Meta: Shqipëri s’mund të jetë pjesë e dialogut Kosovë-Serbi

Meta: Shqipëri s’mund të jetë pjesë e dialogut Kosovë-Serbi

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, gjatë një interviste të dhënë sot në mbrëmje për RTV21, ka deklaruar në mënyrë të prerë e të qartë se “Shqipëria nuk mund të jetë pjesë e dialogut Kosovë-Serbi”.

Po ashtu, Meta ka folur hollësisht për marrëdhëniet mes dy vendeve tona si dhe në saktësisht për taksën që është vënë në Rrugën e Kombit për të cilën ka pasur reagime të shumta.