Arbëri

Partitë përjashtojnë befasitë, thonë se Kuvendi do të shpërndahet

Partitë përjashtojnë befasitë, thonë se Kuvendi do të shpërndahet

Prezencë në sallë dhe votë pro shpërndarjes së Kuvendit kanë paralajmëruar të gjitha subjektet shqiptare, në seancën e së enjtes.

Para shpërndarjes, partitë janë dakorduar që ta votojnë marrëveshjen për fondet e Bashkimit Evropian- IPA, vlera e të cilave është rreth 100 milionë euro.