Arbëri

Kurti: Kemi probleme me LDK-në, por koalicioni zgjedhjet do t’i shndërronte në festë

Kurti: Kemi probleme me LDK-në, por koalicioni zgjedhjet do t’i shndërronte në festë

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti tha se arritja e një koalicioni në mes LDK-së dhe VV, zgjedhjet do t’i shndërronte në festë.

Sipas tij, përkundër dallimeve, koalicioni mes LDK-së dhe VV-së, do ta nxjerrtë nga kriza Kosovën.