Arbëri

Shala: Shpresojmë të rrisim shkëmbimin tregtar me Britaninë

Shala: Shpresojmë të rrisim shkëmbimin tregtar me Britaninë

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka pritur në një takim lamtumirës ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar në Prishtinë, Ruairi O'Connell, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Shala shpreson që Kosova të rrisë shkëmbimin tregtar me Britaninë e Madhe.