Arbëri

Haradinaj: Sinqeriteti im me ndërkombëtarët mundësoi krijimin e Ushtrisë e ndalimin e copëtimit të Kosovës, servilëve udha e mbarë

Haradinaj: Sinqeriteti im me ndërkombëtarët mundësoi krijimin e Ushtrisë e ndalimin e copëtimit të Kosovës, servilëve udha e mbarë
 

Kryeministri i dorëhequr i Kosovës, Ramush Haradinaj, pa përmendur emra, u ka dërguar një mesazh “servilëve”, derisa thekson se për të dhe partinë e tij AAK-në, miqësia me miqtë ndërkombëtarë është shumë e shenjtë.

“Udha e mbarë” u thotë, derisa shton se ai dhe AAK-ja, me sinqeritet e jo servilizim, kanë arritur të ndalin copëtimin e Kosovës.