Arbëri

Reçica: PDK-ja në zgjedhje garon e vetme, më pas nuk ka vija të kuqe për asnjë parti

Reçica: PDK-ja në zgjedhje garon e vetme, më pas nuk ka vija të kuqe për asnjë parti
Foto: Ilustrim/Koha

Edhe pse Partia Demokratike e Kosovës është pro shpërndarjes së kuvendit më 22 gusht, ende nuk ka finalizuar listën me nënshkrime nga të gjithë deputetët e Grupit Parlamentar të këtij subjekti për të shkuar vendi në zgjedhje.

Ndërsa, të gjitha subjektet e tjera kanë thënë t’i kenë dorëzuar listat me nënshkrime në kuvend. Publike në faqen zyrtare të Kuvendit, janë vetëm ato të LVV-së dhe PSD-së.