Arbëri

MPJ akuzon autoritetet serbe për pengesa në kufi, thotë se Kosova po e zbaton Marrëveshjen e Brukselit

Foto: Koha
 

Ministria e Punëve të Jashtme e Republikës së Kosovës përmes një njoftimi për media ka reaguar lidhur me, siç thonë ata, propagandën e përhapur nga Beogradi për Marrëveshjen e Brukselit për Lirinë e Lëvizjes.

Përmes një kumtese, kjo ministri rithekson përkushtimin e institucioneve të Kosovës për zbatimin e marrëveshjes së Brukselit dhe garantimin e lirisë së lëvizjes në përputhje me marrëveshjen e Brukselit për qytetarët e Serbisë.