Arbëri

Pishinat e Shtimes pajisen me zhytës profesionalë dhe staf mjekësor

Pishinat e Shtimes pajisen me zhytës profesionalë dhe staf mjekësor
 

Inspektorati i Komunës së Shtimes ka realizuar një aksion për kontrollimin e pishinave, të cilat gjatë periudhës së fundit kohore po frekuentohen mjaft shumë nga qytetarët shkaku i temperaturave të larta.

Ndërkaq këtyre bizneseve rekreacioni i janë dhënë një varg rekomandimesh, të cilat janë plotësuar brenda një afati të shkurtër, shkruan sot Koha Ditore.