Arbëri

Gjermania është kundër taksës dhe kushtëzimit të dialogut

Gjermania është kundër taksës dhe kushtëzimit të dialogut
 

Berlini zyrtar është kundër bllokimit të procesit të dialogut. Kështu është shprehur në një intervistë ekskluzive për “Kohën Ditore”, Ambasadori Christian Hellbach, drejtor i deritanishëm për Evropën Juglindore të Ministrisë së Jashtme të Gjermanisë.

Ai ka kritikuar kushtëzimin që Qeveria e Kosovës i ka bërë procesit.