Arbëri

GLPS-ja e sheh pozitive për Kosovën zgjedhjen e Van Der Leyenit në krye të PE-së

GLPS-ja e sheh pozitive për Kosovën zgjedhjen e Van Der Leyenit në krye të PE-së
 

Sipas Grupit për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) Parlamenti Evropian asnjëherë nuk ka pasur një president më të favorshëm për Kosovën sesa emërimi i Ursula van der Leyen në këtë pozitë.

Kështu është thënë në prezantimin e raportit të GLSP-së “Zgjedhjet në Bashkimin Evropian: Kosova përballë përbërjes së re të Komisionit Evropian”.