Arbëri

Haradinaj në Shqiponjë: Unë nuk dorëzohem, do t’i kryej punët qind për qind

 

Kryeministri i dorëhequr i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj sot ka bërë homazhe në Shqiponjë në nderim të dëshmorit Idriz Gucati, martirëve Zize Syla, Ukshin Hamza, Arif e Sejdi Kosumi dhe dëshmores Aze Brahimaj.

Nga atje, ka thënë se ka njerëz që dorëzohen para pengesave dhe lëshojnë rrugë, porse ai, nuk dorëzohet para askujt dhe do t’i kryej punët në vend qind për qind. Nuk ka përmendur emra se kujt i është drejtuar kështu.