Arbëri

Gagica: Delegatët e 3 gushtit e kanë në dorën e tyre ndryshimin e domosdoshëm të LDK-së

Gagica: Delegatët e 3 gushtit e kanë në dorën e tyre ndryshimin e domosdoshëm të LDK-së

Ish-kryetari i degës së LDK-së në Gjermani, Hafiz Gagica, ka thënë se delegatët e Kuvendit të së shtunës (3 gusht) e kanë në dorën e tyre ndryshimin e domosdoshëm brenda saj.

Përmes një postimi në Facebook, Gagica ka thënë se delegatët nuk duhet t’i duartrokasin të keqes që i ka sjellë shumë dame LDK-së dhe në veçanti shtetit të Kosovës.