Arbëri

Gazetari Nuhi Bytyçi dëshmon në Dhomat e Specializuara për luftën e UÇK-së

Gazetari Nuhi Bytyçi dëshmon në Dhomat e Specializuara për luftën e UÇK-së

Gazetari Nuhi Bytyçi është ftuar nga Specialja për të dëshmuar për periudhën e luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Këtë e bën të ditur Bytyçi përmes një komunikate për media, përmes së cilës thotë se përgjigjet e tij ishin në interesim të prokurorisë dhe në shërbim të së vërtetës së luftës çlirimtare të UÇK-së, të argumentimit të sakrificës së luftëtarëve të lirisë dhe mbështetjes së popullatës civile dhënë UÇK-së, transmeton Koha.net.