Arbëri

Arrihet marrëveshja për pensionet nga Zvicra, nga 1 shtatori mund të aplikohet për to

Foto ilustrim
 

Nga fillimi i muajit tetor, kosovarët të cilët kanë punuar në Zvicër, do të mund t’i marrin pensionet e tyre, ndonëse ka 10 vjet që një e drejtë e tillë u është mohuar.

Krejt kjo falë një marrëveshjeje të arritur ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës, e cila do të hyjë në fuqi më 1 shtator të këtij viti.