Arbëri

Thaçi në takim konsultues me përfaqësues të KDTP e VAKAT, “Kosovës i duhet qeveri funksionale”

Thaçi në takim konsultues me përfaqësues të KDTP e VAKAT, “Kosovës i duhet qeveri funksionale”
 

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot ka takuar përfaqësuesit e KDTP-së dhe ata të VAKAT nga grupi parlamentar 6+, Ministrin Mahir Yagcilar dhe deputetët Duda Balje dhe Bahrim Sabani, me të cilët ka biseduar për zhvillimet politike pas dorëheqjes së kryeministrit, pasi që Republika e Kosovës ka mbetur pa qeveri.

Presidenti Thaçi, siç thuhet në kumtesë, u shpreh se “tani shtrohet nevoja për hapa konkret në përputhje me Kushtetutën dhe ligjet e Kosovës për të pasur në vend sa më shpejtë një qeveri funksionale e efektive”.