Arbëri

Kurti: Demaçi është veprimtari më unik që kemi pasur e më autentik që mund ta imagjinosh

Kurti: Demaçi është veprimtari më unik që kemi pasur e më autentik që mund ta imagjinosh
 

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka kujtuar veprimtarin Adem Demaçi, sot kur janë bërë 1 vit nga vdekja e tij.

Ka thënë se Demaçi mbetet një ndër veprimtarët më unik që ka pasur Kosova, dhe siç shkruan ai, veprimtari më autentik që mund ta imagjinosh.