Arbëri

Haradinaj: Paçim miqësi të përjetshme me Amerikën

Haradinaj: Paçim miqësi të përjetshme me Amerikën

​Kryeministri në dorëheqje, Ramush Haradinaj, uroi sot që miqësia e Kosovës me Amerikën të jetë e përjetshme.

Këtë deklaratë Haradinaj e bëri me rastin e shënimit të datëlindjes dhe inicimit të ndërtimit të bustit për senatorin Bob Dole.