Arbëri

OEK: Dorëheqja e Kryeministrit do të ketë efekte negative te bizneset

OEK: Dorëheqja e Kryeministrit do të ketë efekte negative te bizneset
 

Oda Ekonomike e Kosovës ka shprehur shqetësimin e saj se pas vendimin të dorëheqjes së kryeministrit, Ramush Haradinaj do të ketë efekte negative në klimën e të bërit biznes dhe investimet e huaja.

Kryetari i OEK-së, Berat Rukiqi, në një konferencë për media tha se gjithmonë kur ka zgjedhje të papritura, ka efekte negative tek bizneset.