Arbëri

Mustafa: S’kemi pse shqetësohemi për kohërat e arta të UÇK-së

Mustafa: S’kemi pse shqetësohemi për kohërat e arta të UÇK-së

Ish-komandanti i Zonës Operative të Llapit dhe i pari i ftuar nga Gjykata Speciale, Rrustem Mustafa, ka thënë se ka përkrahur themelimin e Gjykatës Ndërkombëtare, pasi duhet mbyllur kapitulli i viteve të kaluara, ndërsa sipas tij, fjalët dhe propaganda sugjestive, si dhe percepcionet e krijuara për UÇK-në, do të rrëzohen dhe eprorët e UÇK-së do të dalin faqebardhë.

Ai ka shkruar se pret që Gjykata Speciale të zgjerojë fushëveprimin e saj dhe të ndiqen krimet ekonomike, të ndiqen ata që në mënyrë të orkestruar kanë keqpërdorur asetet kombëtare, si pronat, ndërmarrjet publike deri te defunksionalizimi i institucioneve vitale në vendin tonë.