Arbëri

Hoxhaj për Haradinajn: Pas kthimit të Veselit nga SHBA-ja do t’i diskutojmë hapat e ardhshëm

Hoxhaj për Haradinajn: Pas kthimit të Veselit nga SHBA-ja do t’i diskutojmë hapat e ardhshëm
 

Zëvendëskryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka shprehur keqardhje për dorëheqjen e kryeministrit Ramush Haradinaj.

Ai shtoi se lufta e UÇK-së është e shenjtë dhe askush nuk mund ta cenojë pastërtinë e saj.