Arbëri

Hasani thotë se ka dyshime për skenar prapa ftesës së Speciales për Haradinajn

Hasani thotë se ka dyshime për skenar prapa ftesës së Speciales për Haradinajn
 

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë nga radhët e Nismës Socialdemokrate e që tash vonë aderoi në partinë e kryeministrit Ramush Haradinaj, ftesën e Gjykatës Speciale për këtë të fundit e ka quajtur të padrejtë.

Ai tutje ka shtuar se ka dyshime për skenarë prapa kësaj ftese.