Sonte në Puls ministri Reçica

Sonte në Puls ministri Reçica

15 July 2019 10:31

Sonte për emisionin “Puls” në KTV flet Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica.

Çka po ndodh me pensionet e dyfishta?

Sa është numri i personave që kanë vdekur në vendin e punës në vitin 2019?

Çka po ndodh me pensionet e bashkatdhetarëve në Zvicër dhe vendet tjera?

A i ka plotësuar kriteret shteti i Kosovës për të bërë marrëveshje me shtetet evropiane?

Sa është numri i qytetarëve të Kosovës që kanë kontribuar në sigurimin pensional e që nuk i kanë marrë ende?

Pse nuk ka një databazë unike për gjithë përfituesit e skemave në MPMS ku do te shiheshin saktë se kush janë përfitues dhe të ketë qasje të drejtpërdrejtë me ATK?

Si do të veprohet rreth Kontratave kolektive në Kosovë dhe a ka dallavere në ndihma sociale?

Kush ka përgjegjësi për vdekjen e fëmijëve në punë dhe në rrugë sikurse rasti i fëmijës së komunitetit rom në Fushë Kosovë?

Sa është buxheti i MMPS-së dhe cilat skema përfitojnë më së shumti nga ky buxhet i vitit 2019?

Emisionin “Puls” mund ta ndiqni sonte prej orës 20:00 KTV dhe TV ARTA ora 21:40.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme