Arbëri

Qeveria i mban gjallë trupat jokushtetues për dialogun

Foto: Driton Paçarada / KD
 

Qeveria është duke i mbajtur gjallë trupat jokushtetues për dialogun me Serbinë. Është duke e bërë këtë nëpërmjet mbajtjes në fuqi të një vendimi, me të cilin mbulohen pagat dhe shpenzimet e tjera, qoftë të Delegacionit shtetëror, qoftë të Zyrës së koordinatorit administrativ të dialogut, e cila ishte ngritur që të punojë për llogari të këtij delegacioni, shkruan sot Koha Ditore.

Më 24 dhjetor të vitit të shkuar kur Qeveria e kishte aprovuar Projektligjin për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacionit, kishe nxjerrë edhe vendimin për mbështetje financiare të këtij trupi jashtinstitucional.