Arbëri

Lansohet fushata që ka për synim pajtimin mes komuniteteve

 

Tri organizata janë bërë bashkë për të kontribuar në përmirësimin e marrëdhënieve ndër etnike në Kosovë.

“Koalicioni për Pajtim”, nga Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë, dhe organizatat “Aktiv” dhe “ Art Polis”, do të synojë të arrihet paqja e qëndrueshme dhe pajtimi në Kosovë.