Arbëri

SHSKUK dhe KDI nënshkruajnë Memorandum për monitorimin e procedurave të prokurimit

SHSKUK dhe KDI nënshkruajnë Memorandum për monitorimin e procedurave të prokurimit

Shërbimi Spitalor dhe Instituti Demokratik i Kosovës (KDI) kanë nënshkruar sot një Memorandum të Bashkëpunimit.

Në emër të SHSKUK-së, ka nënshkruar drejtori Përgjithshëm, dr. Basri Sejdiu, kurse të KDI-së, drejtori Ismet Kryeziu.