Arbëri

Vëllai i ministrit të Arsimit, Salih Bytyqi, punësohet në shkollën e Arllatit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Nga dy kandidatë sa ishin për një vend pune si punëtor teknik në shkollën fillore “Mehdi dhe Sylejman Bytyqi” në Arllat të Drenasit, është përzgjedhur Salih Bytyqi, vëllai i ministrit të Arsimit, Shyqyri Bytyqi.

Sipas opozitës në këtë komunë, përveç që ministri po punëson familjarë, po investon edhe më shumë në fshatin e tij të lindjes, raporton KTV.