Arbëri

Dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit

Dështon mbledhja e Kryesisë së Kuvendit
 

Mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës ka dështuar të mbahet.

Kjo pas largimit të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës.