Arbëri

Bajram Kosumi zgjidhet Rektor i Universitetit “Kadri Zeka”

Bajram Kosumi zgjidhet Rektor i Universitetit “Kadri Zeka”
 

Bajram Kosumi është zgjedhur rektor i Universitetit “Kadri Zeka” në Gjilan, për mandatin e ardhshëm 4-vjeçar. Këshilli Drejtues, prej shtatë anëtarësh, ka votuar në mënyrë unanime për Kosumin.

Kryesuesi i Këshillit Drejtues, Emrush Thaçi, vlerësoi se procesi për zgjedhjen e rektorit të UKZ-së ka shkuar mirë dhe pa asnjë problem. “I gjithë procesi ka rrjedhur mirë dhe konform rregulloreve pa asnjë problem”, tha ai.