Arbëri

Policia e Kosovës dhe ajo e Hungarisë dakordësohen për thellim të bashkëpunimit

 

Prishtinë, 26 qershor - Drejtori i përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Rashit Qalaj, i shoqëruar nga drejtori i Hetimeve Riza Shillova, drejtori i Divizionit për Personel dhe Administratë, Hilmi Pacolli, dhe drejtori i Drejtorisë për Bashkëpunim Ndërkombëtar i PK-së, Besnik Sallahu, me ftesë të drejtorit të Policisë së Hungarisë dje kanë qëndruar në vizitë njëditore, bën të ditur Zyra për informim dhe komunikim me publikun e PK-së.

Gjatë kësaj vizite, sipas këtij njoftimi, mes zyrtarëve të Policisë së Kosovës dhe atyre të Policisë së Hungareze janë diskutuar çështje të interesit të përbashkët.