Arbëri

Pas konferencës, Meta pi kafen e mëngjesit me gazetarët

Pas konferencës, Meta pi kafen e mëngjesit me gazetarët

Pas punës edhe një kafe. Presidenti i Republikës Ilir Meta e ka pirë kafen e mëngjesit me gazetarët që morën pjesë në konferencën për shtyp mëngjesin e sotëm.

Nisur nga zgjimi i hershëm dhe nisja e punës menjëherë me nisjen e orarit zyrtar, Meta i ka ftuar gazetarët në oborrin e Presidencës për të kaluar disa momente qetësie. E sigurisht edhe në takimin formal nuk ka munguar interesi i gazetarëve për aktualitetin dhe qëndrimin e Presidentit, por gjithçka mbetet “off the record” (jo publike).