Arbëri

A do të veprojnë si PDK-ja edhe Nisma e AAK-ja me ministrat e tyre nën akuzë

Foto: Koha
 

Besim Beqaj ka lënë pozitën e ministrit të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë në Qeverinë e Kosovës, të enjten, raporton KTV.

I bindur në pafajësinë e tij, Beqaj ka thënë se respekton vendimin e PDK-së, për largimin e të emëruarve politikë me aktakuza.