Arbëri

E diela me “Koha Ditore” i kushtohet miliardave të shpenzuara për ndërtimin e autostradave

 

Qindra-miliona euro për shpronësime e qindra të tjera për asfalt, rezultojnë me miliarda të buxhetit të Kosovës, të shpenzuara në ndërtimin e autostradave.

Mungesa e transparencës, dyshimet për keqpërdorime dhe ndikimi i autostradave në zhvillimin ekonomik, trajtohen në këtë numër të së dielës, me Kohën Ditore.