Arbëri

MIT u bën thirrje qytetarëve të mos bien pre mashtrimesh me bileta fluturimi

MIT u bën thirrje qytetarëve të mos bien pre mashtrimesh me bileta fluturimi
 

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit me anë të një videoje sensibilizuese u bën thirrje qytetarëve të Republikës së Kosovës, veçanërisht diasporës, që të mos bien pre e mashtrimeve me bileta të fluturimeve.

Përmes kësaj, Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit, ka për qëllim evitimin e situatave të viteve të kaluara, të mashtrimit me bileta të fluturimeve.