Arbëri

Publikohen fituesit e garës për Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik për 6 komuna

Publikohen fituesit e garës për Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik për 6 komuna

Zyra e Koordinatorit Nacional për Kulturë, Rini dhe Sport sot ka vazhduar publikimin e listave të nxënësve fitues për garën nacionale të Kreativitetit Kulturor dhe Mendimit Kritik në nivel komunal.

Në bazë te rezultateve për nivelin komunal, komuna e ka Gjakovës ka 96 fitues, komuna e Vushtrrisë 64 fitues, komuna e Istogut 57 fitues, Malishevës 74 fitues komuna e Rahovecit 88 fitues dhe komuna e Kaçanikut 64 fitues. Numri i përgjithshëm i fituesve në këtë garë, për këto komuna, është 443