Arbëri

Brusa thotë se më 2018 Kosova ka zbatuar 68 për qind të planit të MSA-së

Brusa thotë se më 2018 Kosova ka zbatuar 68 për qind të planit të MSA-së
 

Kosova ka bërë progres dhe avancim të madh në integrimin drejt Bashkimit Evropian.

Kështu u tha sot në konferencën përmbyllëse të projektit të binjakëzimit, "Mbështetja e Institucioneve të Kosovës në zbatimin e MSA-së", i cili ka për qëllim të mbështetet administrata e Kosovës për të menaxhuar në mënyrë efektive në procesin e MSA-së, duke përmirësuar politikat në integrimin evropian.