Arbëri

Më shumë se 30 persona po hetohen për fajde

Më shumë se 30 persona po hetohen për fajde
 

Më shumë se 30 persona janë duke u hetuar për veprën penale të fajdeve në Kosovë.

Sipas drejtorit të krimeve ekonomike në Policinë e Kosovës, Bashkim Spahiu, janë 10 deri 12 informata që po trajtohen nga policia dhe si target për këto mund të jenë më shumë se 30 persona.